TEATER STORAN ABDriver Teater Storan och Storans Teaterskola

 

PÅGÅENDE FÖRESTÄLLNINGAR

FÖRESTÄLLNINGAR

 

teaterskolan

ELEVFÖRESTÄLLNINGAR

FALKENBERG

 

 

TEATERSKOLAN

Håll utkik här om information om våra teaterföreställningar samt biljetter.

Teaterskolans elevportal

 

Är du intresserad av att gå en teater- eller musikalkurs? Kontakta Linda Karlsson på linda.karlsson@stagefantasy.se eller på tel 070 – 508 17 38.

 

VILL DU HYRA TEATER STORAN?

Teater Storan AB hanterar uthyrning av Teater Storan och drivs av teaterdirektörerna Kålle Gunnarsson och Linda Karlsson. Är du intresserad av uthyrning av Teatern eller vill du gå på någon av kurserna, kontakta Linda Karlsson.

Kontaktuppgifter:

Linda Karlsson:
Telefon: 070-508 17 38
Mail: linda.karlsson@stagefantasy.se

 

TEATERDIREKTÖRER

 

KÅLLE GUNNARSSON

Konstnärlig ledare

LINDA KARLSSON

Ansvarig för uthyrning av teatern

 

TEATERSKOLANS LÄRARE

 

SUSSI BJÖRNINGER

Om mig

Sussi Björninger är utbildad musikalartist vid Balettakademien i Göteborg. Hon har sedan 20 år tillbaka undervisat i musikalteater och drama på Balettakademien, Dansforum och nu senast på Storans Teaterskola i Falkenberg. Utöver undervisningen så jobbar Sussi även som projektledare och skådespelerska på Stage Fantasy. Hon har regisserat och koreograferat flertalet musikaler, pjäser och stora event runt om i Sverige.

JOHANNA HÅKANSSON

Om mig

Johanna Lovis Håkansson är utbildad musikalartist vid Performing Arts School i Göteborg. Ursprungligen kommer hon från en liten glasbruksby i Småland som heter Målerås.
Efter examen 2014 har hon bland annat medverkat i ”RÖST” på Folkteatern, ”Tomtens Verkstad” på Jul på Liseberg och ett år som artist till havs under ledning av Trond & Trond AS.
”På mina klasser kommer vi undersöka olika musikaler där vi använder oss utav både text, sång och dans för att berätta aktuell historia. Och vem vet? Kanske slänger jag in någon improvisationsövning!”

DAVID TIMMONEN

Om mig

David Timonen, Dalmasen med bas i Göteborg. Frilansande scenkonstnär med förkärlek till kaffe och körsång. Medlem i performance- och improvisationskören HERMELINchoir, och aktuell som skådespelare i projektet ”You are here (So don’t take it so seriously)”.
Undervisar i musikal tillsammans med Charlotte Nilsson. – På klass kombinerar vi färdiga övningar med improvisation i sång och teater. Jag jobbar för en öppen miljö och att alla ska vilja och våga vara sig själva!

SARA AXELSSON

Om mig

Sara heter jag och är uppvuxen på en liten gård utanför Lysekil men har numera min hemvist i Göteborg. I denna stad är jag även utbildad och 2007 avslutades Balettakademiens Musikalutbildning för vidare jobb. Jag har den stora glädjen att få kombinera med mitt eget agerande med undervisning! Att varje vecka möta dessa fantastiska unga och äldre via musikalteaterns alla nyanser, är en gåva. För mig är det livgivande att förenas genom musiken, teatern och dansen.

ROBIN RÖSEHAG

Om mig

Hej! Jag heter Robin Rösehag och är 32 år gammal. Jag är utbildad vid Balettakademiens yrkesutbildning för musikalartister i Göteborg.
Mina kurser: Teater ungdom, fortsättning och Teater, vuxen.

Elvira Lindberg

Om mig

Hej! Jag heter Elvira Lindberg

Joakim Södergren Norin

Om mig

Hej! Jag heter Joakim Södergren Norin

Helena

Om mig

Hej, Jag heter Helena

KONTAKT

Torggatan 12   /   311 34 Falkenberg   /  linda.karlsson@stagefantasy.se  /  +46 70-5081738