Trerättersmeny
Om
Förrätter
55 kr/pers
Avokadomousse med stenbitsrom, creme fraiche och brödstänger
55 kr/pers
Päron och ädelostsallad med lufttorkad skinka
50 kr/pers
Säsongens soppa – serveras med hembakat bröd
50 kr/pers
carpaccio med pinjenötter och parmesan
65 kr/pers
Varmrätter
140 kr/pers
Tomat och mozzarella fylld fläskfilé. Serveras med örtsås, potatisgratäng och medelhavsgrönsaker
140 kr/pers
Ugnsbakad lax serveras med fetaostcreme, dillslungad potatis och paprikasallad
160 kr/pers
Helstekt oxfilé. Serveras med portvinssås, potatisterinne och honungsmarinerade grönsaker
195 kr/pers
Lammstek. Serveras med rödvinssås, potatisgratäng och rostade grönsaker
185kr/pers
Desserter
40 kr/pers
Körsbärspannacotta. Serveras med knäckflarn
40 kr/pers
chokladkola paj, Serveras med vispad grädde
40 kr/pers
Apelsinfromage på yoghurt. Severas med chokladtryffel
40 kr/pers
3 ostar. Serveras med hemmagjord marmeladoch hembakat kex
55 kr/pers