Trerättersmeny

Om

Förrätter

Räkcheesecake på kavringsbotten
55 kr/pers

Avokadomousse med stenbitsrom, creme fraiche och brödstänger
55 kr/pers

Päron och ädelostsallad med lufttorkad skinka
50 kr/pers

Säsongens soppa – serveras med hembakat bröd
50 kr/pers

carpaccio med pinjenötter och parmesan
65 kr/pers



Varmrätter

Baconlindad kycklingfilé. Serveras med rosepepparsås, rostad potatis och en tomat och ruccolasallad
140 kr/pers

Tomat och mozzarella fylld fläskfilé. Serveras med örtsås, potatisgratäng och medelhavsgrönsaker
140 kr/pers

Ugnsbakad lax serveras med fetaostcreme, dillslungad potatis och paprikasallad
160 kr/pers

Helstekt oxfilé. Serveras med portvinssås, potatisterinne och honungsmarinerade grönsaker
195 kr/pers

Lammstek. Serveras med rödvinssås, potatisgratäng och rostade grönsaker
185kr/pers



Desserter

Trippelchoklad mousse i glas
40 kr/pers

Körsbärspannacotta. Serveras med knäckflarn
40 kr/pers

chokladkola paj, Serveras med vispad grädde
40 kr/pers

Apelsinfromage på yoghurt. Severas med chokladtryffel
40 kr/pers

3 ostar. Serveras med hemmagjord marmeladoch hembakat kex
55 kr/pers